Er du endelig på nett for å bestille slipsnåler som kan hindre slips i å svinge frem og tilbake? Godt jobba! Et spørsmål vi ofter får, er: «Hvor skal slipsnåla mi?» Vi liker ikke å være bastante, for det finnes ingen fasit når det er snakk om moteverdenen. Så lenge du er komfortabel, går det fint – det er vårt motto. Når det er sagt, vil vi gjerne gi deg et par tips om hva enkelte fashionistaer tenker om slipsnåler/slipsklips.

1. Slipsnåla’s lengde (bredde)

La slipset ditt bestemme lengden på slipsnåla. Hvis dagens valg er et smalt slips, er en slipsnål som er 2,5-4 cm lang sannsynligvis et bra valg. Noen velger derimot bare en liten en, som vår Massaranduba som bare er 2,2 cm. Når det er snakk om slips av klassisk bredde, er det lurt å velge noe som er mellom 3,5 og 5,5 cm.

Dette er bare noen få tips, men vi anbefaler ikke å ha en slipsnål som er lenger enn 3/4 av slipsets bredde. Å bruke en slipsnål som dekker den fulle bredden til slipset er aldri en god idé i våre øyne.

slipsnåler tieroom.no

2. Slipsnålens plassering

Ikke for høyt, ikke for lavt, akkurat passe! virker som en god tankegang når det kommer til den vertikale plasseringen av slipsnålen. Men hvor i all verden er det, da? Mellom tredje og fjerde skjorteknapp er en «regel» man kommer over ganske ofte. Så det er det trygge valget.

Men, igjen, du kommer til å se mennesker som bruker slipsnåler som sitter både høyere og lavere enn det, og fortsatt ser bra ut. Så lenge du tenker deg litt om, kan du stole på din egen dømmekraft, selv om noen allvitende der ute vil rynke på nesa og humre litt om hverandre. Du vil alltid være sjefen over egen smak og stil, ikke sant?

slipsnåler tieroom.no

3. Ikke glem skjorta

Poenget med slipsnåler er selvfølgelig å hindre slips fra å svømme i supper og sauser og lignende, så forsikre deg om at slipsnåla er festet til både slipset og SKJORTA! Det er en regel Tieroom støtter fullt og helt.

Ta en titt på Tierooms utvalg av slipsnåler!